söndag 12 februari 2012

Barnfri dag

Igår var vi på Texas Longhorn och käkade med goda vänner. Mycket trevlig får man säga. Surf n' turf med oxfilé och en halv hummer, inte illa. Ölen filthy phills får rekommenderas, en halvale som var ganska ljus oc smakade trevlig och lite exotiskt.
Vi hade tänkt vara i Stockholm men när det var fredag och det var dags att packa och åka var jag så trött att jag bara inte orkade åka. Lenaskjutsade iväg Samuel till farmor och vi stannade helt sonika hemma.
Då vi nu var barnfria gjorde vi som vi brukar, en thaimassage som inledning och sedan resturang kanske en bio var planen. Vi såg på fb att Fey och Casca var barnfria dom med så vi frågade om dom ville med, det visade sig falla i god jord. Vi stötte sedan på björkarna som blev sugna på att haka på så sagt och gjort bestämde vi möte kl 18 för en utekväll.
Vi var först på plats, Fey tittade på oss och undrade vilka vi var och vart vi gjort av Lindströmmarna :)
Gott och länge blev det. Vi skjutsade hem björkarna och passade på att samla ihop barnen som dom placerat ut. Det blev lite efterdrink och snack som en perfekt avslutning på kvällen. Inte illa och massor av vuxenpoäng, särskilt som vi faktiskt gick och la oss när vi kom hem.
Tack vänner för en görtrevlig kväll.- Posted using Nothing but My fantasy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar