torsdag 29 januari 2015

VABruari i all sin glans

Vab, vab, vab och vab. Snor och magsjuka överallt. Lyckades bli sjuk själv en dag, helt utslagen men det gick snabbt över. Känslan av att vara överkörd av en buss övertogs av känslan att vara helt slut av att ta hand om sjuklingar.

Vädret hjälper ju inte så mycket heller. Men jag såg snödroppar idag, alltid lika välkommet. Lite vårtecken även om jag vet de gärna snöar igen efter att man sett dem första gången.

Till helgen är det dags för min yoga utbildning att börja, det ser jag fram emot. Jag skapade en egen blogg för just detta äventyr yoga.tjohej.se. Ganska passande namn tycker jag :D

Jag är  med i utmaningen 100 pass innan midsommar, det går fint. Men jag jobbar ju med träning så det är väl inte helt överraskande. Mer överaskande och väldigt roligt är att jag fått med några av mina favoritmänniskor på träningståget. En på jobbet och Björkarna :) Riktigt kul.

Imorgon ska jag försöka gå till jobbet, de har väl glömt vem jag är nu...

Nåja,det går över, jag brukar ju synas ;)

Dags att ta hand om min lilla ambulans, ja hon låter som en i alla fall... Wäää wäää wäää. Inte lätt at vara liten å sjuk. Nu ska jag krama om henne iallafall. Seya
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar