onsdag 21 december 2011

Jul ledigt.

Kanske lite sent med en årskrönika men i alla fall. 2011 har varit intressant och i många fall roligt men även jobbigt. Så är väl dom flesta år men jag känner det lite extra i år. Lilltjejjen som kom och åkte, vår till ökning av en familjemedlem som inte var nyfödd utan kom med helt egna förutsättningar in i vårat liv.

2011 är väl året då ala gamla hjältar fallit, tänker på till exemple kungen och Carl Bildt. Det visar väl bara på att alla är människor och ingen förmer än någon annan. Dags att behandla alla lika?

Sommaren var lång ledig för mig, eller ledig är att ta i men jag var hemma länge i alla fall, det var mycket med barnen då och nästan skönt att komma tillbaka till jobbet och vila upp sig lite. Det är nu tvärtom skönt att ta ledigt lite istället.

Lena söker nu jobb och springvickar på barnomsorgen, hon sliter mer än de flesta och jag önskar hon fick ett jobb som faktiskt är inom hennes gebit, det är slöseri att inte använda henne som projektledare och det är ju det hon vill hålla på med.

Gott nytt år vännerInga kommentarer:

Skicka en kommentar