torsdag 12 juli 2018

Så startar vi resan äntligen.

Äntligen på väg.

Vi älskar verkligen Kristinehamns Camping men nu var det på dags att åka, vi behöver komma ut på äventyr.

Vi for västerut för en gångs skull, vi brukar ju dra österut, mot Öland. Men vi har alltid haft planen att åka till västkusten och låta barnen fiska krabbor, solen har alltid varit på andra sidan bara.

I år är solen överallt, Sverige har blivit rena badparadiset. 25 grader och sol överallt, värsta "mallis".

Jag har haft lite träningsuppehåll men dag körde jag igen. 26 minuter med kettlebell, låter lite men i solen och värmen var det tufft. Jag kör varannan dag olika pass. Varje vardag och lördag  26 minuters men det blir 45 minuter på söndagar.

Just nu är vi på Seläter Camping i Strömstad. Egentligen är det väl inget fel på campingen men vi är bortskämda med Kristinehamns "Herrgårds Camping och stugor" så det är svårt att gilla de slitna och ofta trasiga toaletterna, de ojämna platserna och att känna sig instängd med 100 andra på en fotbollsplan. Att det ligger på västkusten och är nära till Norge gjorde i alla fall att vi landade här.

Idag har vi tagit det lugnt men ska försöka komma iväg till kusten lite i alla fall. Bara så att barnen får se havet och känna saltvatten, kanske fiska krabbor med. AC,n har beslutat sig fungera idag, det passar oss fint då vi ligger i ett gryt och värmen är tuff mot oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar