måndag 26 september 2011

Lunch igen

Då var det dags igen
Var har jag lunchat.
Dagen var ganska späckad med en massa möten och ett av dem var väl jobbigare än de andra. Livet är lite nyckfullt ibland kan man väl säga utan att överdriva.

Sköönt att man har passen på måndagarna som ger så mycket energi i alla fall, iag hade vi inga puslband men körde ett pulspass i alla fall, det går, om man bara lär sig lyssna på kroppen.

De närmaste veckorna blir väl lite turbulenta men vi ska ta oss igenom det med.

Jag har tänkt på en sak, att träna med puls som hjälpmedel är helt suveränt, det blir liksom rättvist, alla får träna i förhållande till sin egen förmåga och alla får samma ansträngning. Ofta har jag funderat på hur det skulle vara för till exempel en av det vältränade elitåkarna som åker i första ledet med perfekta skidor på vasaloppet att åka med lika hög puls som en av de hjältar som längre bak kämpar sig fram på dåliga skidor och fel valla. De som har sämst förutsättningar kämpar längst i sämst spå med sämst utrustning. Vänd på det, låt elitåkarna kämpa lika hårt och lika länge så ska ni få se vilka de riktiga hjältarna är. Därför gillar jag studio cycling puls fär alla får samma chans och alla anstränger sig lika mycket. Som handikapp i golf, fast annorlunda :)

- Posted by Hjobo
Location:El poco loco

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar