fredag 30 september 2011

SKL

Vaknade tidigt idag efter en sen kväll med massor av Whiskey. Ja inte så stora volymer men många sorter, nya och som inte ännu finns på systemet.
Som den här Irländska blended och en rökig irländare (gröna). Helt ok som bjudwhiskey men kanske inte någon ny favorit, värd att smaka dock.
En Indisk whiskey, låter inte som en hit. Det var det inte heller, testade två sorter och har nu beslutat att hålla mig från Indisk whiskey ett bra tag.
En svensk öl som börjar säljas på systemet nästa vecka, gillar man mörk öl är den värd ett försök, passar fint till julbordet tror jag.

Höjdaren var i alla fall att få testa Inges Mackmyra fat, jag testade Mackmyra för några år sedan och var väl ganska skeptisk men gör avbön och erkänner att den har verkligen potential.
Dagen har gått fort men nu är man i händerna på SJ och alla andra tomtar som tillhandahåller tågtjänster i Sverige. Suck.
Självklart inte i tid den här gången heller.
Men hem kommer vi väl och Lena har råbiff på gång då kan man knappast vara sur.

Stockholm är vackert men luktade illa imorse, fy och blä för dofterna från pumpbilen, den låg som en dimma runt oss länge och det var nära man storknade.
Lunchen idag blev inte ensam så den räknar vi inte :)

- Posted by internationella Hjobo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar